Mine første tre uger på Bjergsnæs Efterskole

Bjergsnæs Efterskole er helt fantastisk! Det er helt sikkert en af de bedste efterskoler i Jylland, selvom jeg ikke har prøvet andre.

De sidste uger har været overraskende og kaotiske. De har også været anderledes og en hel masse andre ting. Det er så meget nyt at lære og så er vi hele tiden i bevægelse.

Skemaerne begynder så småt at gå op og jeg er kommet i en god kontaktgruppe og et godt team. Vi undervisning på så mange forskellige hold at vi skal lære mange at kende. Der er rigtig mange ting jeg skal vænne mig til og jeg er bare mega-træt når jeg går i seng om aftenen.

Vi siger godnat halv elleve og lyset skal vi slukke klokken elleve, men jeg falder altid i søvn inden.

Af alle idrætsefterskoler er jeg glad for at jeg valgte bjergsnæs. Vi lærer meget og vi laver vildt meget gymnastik. Jeg er blevet så meget bedre allerede.

Vi har mange valgfag at vælge imellem og jeg er specielt glad for spring og teamgym. Vi har også lige haft infomøde om skituren. Vi skal til Østrig og det bliver bare så fedt. Mega-griner – jeg har aldrig stået på ski før, så det skal nok blive sjovt.

Håber bare ikke at jeg brække et ben eller sådan noget. Jeg vil bare have spring.

Der blev på skolen den første weekend og tog hjem i den anden. Jeg tror jeg bliver her igen i den her weekend. Det fedt med alle de venner man får her. Det er rart at komme lidt væk en gang i mellem, men jeg elsker også at være her.

Nogle af mine andre veninder går også på andre efterskoler og nogle af dem er startet i gymnasiet. Vi skriver sammen meget og der er vildt hyggeligt.

God weekend til jer alle sammen.

– Line

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.