Overvejer en tilbygning til et ægte håndværker tilbud!

Mig og min kone har for nyligt købt et gammel 70’er hus i en mindre by til en rigtig god pris. Vi har længe gået med drømmen om, at få vores eget, efter mange år i en lejlighed. Dog havde vi ikke lige frem nogen formue på bankbogen og var derfor nød til at se os omkring efter et ægte håndværker tilbud med mange muligheder til når pengene var der til en renovering eller tilbygning. Vi er begge to meget tålmodige mennesker og har intet i mod at vente på at have råd til det vi går og ønsker os.

For mig betyder det egentlig ikke det store, at huset er af ældre dato og derfor ikke har noget moderne køkken og badeværelse, som mange andre par i vores vennekreds går og drømmer om. Det eneste vi synes huset mangler er plads. Det har om nogle været et af det mest hektiske år i mit liv, da min kone blev konstateret gravid under indflytningen i huset. Derfor går vi og overvejer om vi skal tage et ekstra lån i huset til at få lavet en tilbygning til huset. Det vil være så rart at få nogle ekstra kvadratmeter når den lille ny kommer til verden.

Murer i Viborg
Derfor har vi været på jagt efter en murer tæt på Viborg, som kunne lave en tilbygning der matchede vores behov. Der er rigtig mange overvejelser man gør sig i forbindelse med sådan et projekt. Derfor stiller man sig spørgsmål som:

Hvor meget må det koste?
Hvor stor skal tilbygningen være?
Hvilke materiale skal der bruges?

Alle disse spørgsmål har ham muren jeg har været i kontakt med været rigtig god til at være med til at definere.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.