Hvad er det der gør i samfundet i dag, at der ikke er plads til dem der ser anderledes ud/ er anderledes? Handicappede? Og at alting skal være så perfekt?

Vi går meget op i at vi i Danmark, har plads til forskellighed, men når alt kommer til alt, hvor meget værdsætter vi det så i dagens Danmark?
Hvert minut bliver vi påvirket om alle de ting der er omkring os, medier, venner, familie, arbejdsgivere, skolekammerater osv.
De ting er med til at skabe dem vi bliver til. Men de er også med til at starte hvem vil gerne vil være. Vi får hele tiden indput om hvad det perfekte menneske er. Hvis vi blot tager branchen som model. Hvis du ikke er perfekt eller god nok, så ryger du ud. Det gælder om at se godt ud hele tiden, vise overskud. Når vi ser de smukke, tynde kvinder og velklædte kvinder, forstiller vi os at det er sådan man skal se ud for at klare sig, og for at blive lykkelig. Det er derfor mennesket går så meget op i sig selv, vi har en forestilling om at hvis vi ikke er perfekte bliver vi ikke lykkelige.
Derfor kan det ende med at vi i fremtiden, bliver til et stort ”Barbieland,” hvor alle går rundt og er perfekte.
Det vil betyde at vi ikke længere ser forskellige ud, fordi vi er bange for at være anderledes i forhold til de andre og derfor vil blive udstødt af flokken.
Hvis det bliver som forskerne har forudset, ville man kunne fra fostrets begyndelse, gå ind og se om et foster er handicappet, og så via gener ændre det til det “normale” og det “perfekte”. Dette vil betyde at en masse arbejdspladser lukker, og vores sundhedssystem går ned, da vi er så dygtige og perfekte at vi aldrig vil blive syge.