Hvad er det perfekte barn?

Definitionen af det perfekte barn er meget forskellig fra person til person. Vi ser alle med forskellige øjene, og det er meget individuelt hvad vi mener mennesker skal rumme af kvaliteter og evner. Vi tog til Vejle for at høre forskellige bud på, hvad mennesket skal rumme af egenskaber.

http://www.youtube.com/watch?v=o29m3rFNEr0&context=C22c4dADOEgsToPDskI_ivC2b8EiZHpS1EcT6vey

Som i kan se er det meget forskellige svar, men alligevel gemmer der sig et strejf  af det samme svar bag dem alle. Ingen er  perfekte, men vi kan godt være perfekte i andres øjne. Vi går alle rundt med forskellige skevanker, men er det ikke også det der gør os til dem vi er? Vi har arbejdet ud fra denne problemstilling: Hvordan påvirker det vores liv og samfundet etisk og moralsk, at vi kan sortere i hvem der bliver født og valgt fra og at vi nu kan lave børn med kunstig befrugtning?

Vi har taget stilling til hvor grænsen går og hvilke egenskaber der er nødvendige.

Ville det være dårligt, hvis vi blev bedre? Alt som forbedre barnets livskvalitet er da ønskværdigt? Vi har taget fokus på det perfekte barn i forbindelse med fosterdiagnostik, abort og sæd-donation. Er vi på vej der hen hvor vi selv designer vores egne børn? og begynder vi at sortere i hvem der er gode nok og hvem der ikke er? Vi forholder os kritiske til emnet og åbner for nye synspunkter.